mensen werken met 1122 projecten op dit platform aan een duurzame samenleving
Home Kom in actie ASN Bank Wereldprijs

De Wereldprijs is weer voorbij. Het was een mooie editie, met geweldige projecten en een spetterende finale. Was je erbij en wil je weten wat je van de finale vond? Mail ons via team@voordewereldvanmorgen.nl en doe mee met de enquete. We horen je mening graag.  

Bekijk de winnaars en feliciteer ze snel allemaal. 
Lees het verslag van Iris - Carolina.
Bekijk het foto-album op Facebook.
Lees wie de andere winnaars van de ASN Bank Wereldprijs waren.

De winnaars zijn bekend

De winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2014 zijn bekend!

Deel de ASN Bank Wereldprijs op de sociale media:

2 juni
Inschrijven
 
Fase 1
Inschrijven

Schrijf jouw project in van 2 juni tot en met 2 juli binnen één van de 4 thema’s.

 
1e selectie
2 juli
Fase 2
1e selectie

Elk project wordt door de redactie en de afdeling duurzaamheidsbeleid en onderzoek van de ASN Bank beoordeeld. Maximaal 25 projecten per thema gaan door naar de tweede fase. 

14 augustus
2e selectie
 
Fase 3
2e selectie

De jury van de ASN Bank Wereldprijs selecteert de 10 mooiste projecten per thema en maakt op 14 augustus bekend welke dit zijn. Deze projecten gaan door naar de volgende fase.

 
Training
1 september
Fase 4
Training

De 40 geselecteerde projecten uit de vier thema’s gaan aan de slag met het verder ontwikkelen van hun plan. Op 6 en 20 september volgen zij twee trainingsdagen. 

22 september
Stemmen
 
Fase 5
Stemmen

Van 22 september tot en met 3 oktober 12.00 uur kun je stemmen op je favoriete project. Bij elk thema kun je een keer stemmen. Je hebt maar één stem per thema, dus gebruik deze goed! De 3 projecten per thema met de meeste stemmen gaan door naar de volgende fase. Daarnaast geeft de ASN Bank per thema één project een wildcard die ook doorgaat naar de volgende fase.

 
Pitch & Plan
7 oktober
Fase 6
Pitch & Plan

Op 8 oktober oefenen de projecteigenaren hun pitch. Op 11 oktober staan zij voor een live publiek en vertellen hun verhaal. Op 27 oktober leveren de projecteigenaren een projectplan in. De jury kiest uit de 16 overgebleven projecten per thema 2 finalisten, die op 13 november in de finale zullen staan. Zij maken kans op 10.000 euro.

 
 
Fase 7
Finale

Op 5 november worden de acht finalisten bekend gemaakt. Deze 8 projecten strijden op 13 november om de felbegeerde prijzen: €10.000,- per thema.

VDWVM op Facebook
#ASNBankWereldprijs getwitter