mensen werken met 1122 projecten op dit platform aan een duurzame samenleving

De Battle

Je kunt je op dit moment helaas niet inschrijven voor een Battle.

Ben je ondernemend en heb je een creatief project, waarmee je de wereld mooier en duurzamer wilt maken? Doe dan mee met de Battle van VDWVM!

Voor wie is de Battle?
We hebben de voorwaarden voor je op een rijtje gezet.

Hoe werkt de Battle?
Voor de Wereld van Morgen bepaalt elke twee maanden een thema. Iedereen met een project of bedrijf dat bij dit thema past, kan zich voor de Battle inschrijven. Hiervoor maak je eerst een account en daarna een project aan. Voldoet je project aan de voorwaarden en is je project duidelijk omschreven en voorzien van een foto? Dan publiceren we je project bij de inzendingen en kan iedereen je projectinzending zien. Zorg daarom dat je je project duidelijk omschrijft!

De redactie van Voor de Wereld van Morgen, ondersteund door experts uit het veld, kiest uit alle inschrijvingen de twee beste projecten. Zij gaan met elkaar de Battle aan.

Is jouw project gekozen om de Battle aan te gaan? Dan moet je zo snel mogelijk, zoveel mogelijk stemmen werven, want elke stem is 2,50 euro waard. Dit stemmen gaat via een speciale button op de website. Jij en je tegenstander ontvangen het aantal stemmen keer 2,50 euro tot het totale bedrag van 3.500 euro is bereikt door jullie samen. Is dit bedrag bereikt? Dan sluit de Battle. Hoeveel het wordt, hangt af van de inspanning van jouzelf en die van je tegenstander. Na drie weken is de speeltijd voorbij. Is de 3500 euro dan nog niet bereikt, dan ga je naar huis met het geld dat je binnen de drie weken totaal hebt opgehaald.

Hoe lang duurt de Battle?
Weet je als projecteigenaar je netwerk heel snel te mobiliseren? Dan kan de Battle heel snel eindigen. Want zodra door beide projecten samen het bedrag van 3.500 euro is bereikt, is de Battle afgelopen.

Ben jij met jouw project de winnaar? Dan krijg je naast je verdiende Battle-geld ook nog een crowdsourcing-event dat Voor de Wereld van Morgen voor jou organiseert.

De Battle! Een kickstart voor jouw project.
Meld je project aan
Deel de battle:
Wil je deze pagina delen via de sociale media? Dat kan alleen als je cookies toestaat.
Kalender