mensen werken met 1121 projecten op dit platform aan een duurzame samenleving
Home Projecten 5 eenden voor vrouwen in bangladesh

5 eenden voor vrouwen in Bangladesh

Eenden zorgen niet alleen voor eieren, ze zijn ook nog eens een effectieve en milieuvriendelijke vorm van ongediertebestrijding. Want ze eten insecten en slakken, en helpen zo boeren hun erf schoon te houden.

Oxfam Novib werkt in Bangladesh samen met partnerorganisatie GUK. GUK traint Bengaalse vrouwen onder andere in het houden van kleinvee, zoals kippen geiten en eenden, en hoe zij zo zelf kunnen werken aan een eigen inkomen.
 

Motivatie voor 5 eenden voor vrouwen in Bangladesh

Oxfam Novib werkt sinds 2007 samen met partnerorganisatie GUK in Bangladesh. Deze organisatie helpt de allerarmste mensen in Bangladesh die getroffen zijn door cycloon SIDR, die in november 2007 het land trof.

Doel van 5 eenden voor vrouwen in Bangladesh

Plan van aanpak van 5 eenden voor vrouwen in Bangladesh

Waar kunnen we nog meer bij helpen voor 5 eenden voor vrouwen in Bangladesh

Met de aanschaf van 5 eenden via de Pakt Uit shop van Oxfam Novib draag je bij aan de werkzaamheden van partnerorganisatie GUK. Afhankelijk van lokale omstandigheden kan het geld ook aan andere behoeften worden besteed.

Steun dit project
Word fan!

Via de 'Verstuur bericht' knop op jouw profielpagina kan de projecteigenaar je een berichtje sturen om je op de hoogte te houden over de voortgang van het project.
Deel dit project:
Projectinformatie
Project initiator
Oxfam Novib Oxfam Novib
Thema
Overige
Foto's