mensen werken met 1006 projecten op dit platform aan een duurzame samenleving
Home Projecten De Grote Afvalverzamelplaats

De Grote Afvalverzamelplaats

De Grote Afvalverzamelplaats

De lente begint. De zon schijnt volop naar binnen. En wat zie je? Je ruiten zijn vuil en het stof dwarrelt door je huis. Het begint te kriebelen: tijd voor de grote lenteschoonmaak! We vinden het bij Voor de Wereld van Morgen natuurlijk fijn als iedereen zijn eigen huis een beetje schoonpoetst. Maar waar we echt blij van worden zijn mensen die hun omgeving een goede schoonmaakbeurt geven.

Plaats je schoonmaakactie

We inspireren je graag om naast je eigen huis ook je eigen buurt schoon te maken. Daarom hebben we een kaart gemaakt waarop iedereen zijn schoonmaakactie op kan plaatsen. Zo zie je direct wat er bij jou in de buurt gebeurt. Dus sluit je aan en draag bij aan ‘de Grote Afvalverzamelplaats’. Zo gaan we met z’n allen ook dit jaar weer schoon de lente in.

Win een Dopper

De afval-acties met de meeste stemmen winnen een Dopper - het handige hervulbare waterflesje. We geven tien rode Doppers weg: hét alternatief voor de bekende plastic wegwerpflesjes. We gooien in Nederland per dag meer dan 500.000 plastic flesjes weg. Dat is zonde, want deze belanden bij het afval, maar ook vaak op straat of in zee.

Actie geplaatst?

Zorg dat jouw afval-actie de meest stemmen krijgt. Deel deze pagina bijvoorbeeld op Twitter, Facebook en LinkedIn. Let op: je kunt maar één keer stemmen. De winnaars worden op vrijdag 20 april bekend gemaakt.

Aanleiding voor De Grote Afvalverzamelplaats

Doel van De Grote Afvalverzamelplaats

Uitvoering van De Grote Afvalverzamelplaats

Extra van De Grote Afvalverzamelplaats

Steun dit project
Word fan!

Fans worden maandelijks via e-mail op de hoogte van dit project gehouden.
Deel dit project:
Projectinformatie
Project initiator
Redactie VDWVM Redactie VDWVM
Thema
Foto's
Twitter
Blog je mee voor een mooiere wereld
VDWVM op Facebook
VDWVM Twitter
Kalender