mensen werken met 981 projecten op dit platform aan een duurzame samenleving
Home Projecten FAIRTRADE DOWNLOADS

FAIRTRADE DOWNLOADS !

FAIRTRADE DOWNLOADS !

Fairtrade Downloads moet de tegenhanger worden van bijvoorbeeld Piratebay en andere illegale downloadsites. Voor de muziekindustrie is het illegaal downloaden van muziek een zeer groot probleem daar ze bestolen worden, en ze hebben gelijk want illegaal downloaden is feitelijk stelen. Het grote probleem hierbij is dat dit min of meer ook sociaal aanvaard is, de meeste mensen in mijn omgeving vinden illegaal downloaden de normaalste zaak van de wereld, maar dat is het feitelijk niet.

Fairtrade Downloads wil in dit gat gaan springen nu steeds meer illegale download sites van het internet worden gegooid. Fairtrade Downloads moet een organisatie worden waar alle winsten wereldwijd geinvesteerd gaan worden in Fairtrade Projecten en het stimuleren van Fairtrade op een wereldwijd niveau. Een NGO die niet afhankelijk is van overheidssubsidies en compleet onafhankelijk is transparant en toegankelijk voor iedereen, tevens zal alles op internet worden gezet zodat iedereen in de wereld kan zien wat Fairtrade Downloads met zijn winsten doet feitelijk een nieuwe vorm van ontwikkelingshulp iedereen over de hele wereld kan meedoen hoeven ze alleen maar te downloaden bij Fairtrade Downloads!

Fairtrade Downloads moet een wereldspeler worden op download gebied, van muziek,spelletjes,software, etcetera etcetera. Maar: allemaal tegen een Fairprice, hierdoor word het illegaal downloaden ook minder sociaal aanvaard, je kunt toch beter legaal Downloaden tegen een Fairprice of zelfs helemaal Gratis en daarmee gelijk een Goed Doel Steunen namelijk Fairtrade en Mensenrechten !

Het zal niet lang meer duren en dan kan je niet meer illegaal downloaden alleen maar legaal ! En dat kan je dan beter doen bij een Eerlijke Download Site, namelijk Fairtrade Downloads !

Aanleiding voor FAIRTRADE DOWNLOADS !

De situatie in de Wereld ! 

Ga Downloaden !   Bij Fairtrade Downloads !  En Verbeter De Wereld !

Doel van FAIRTRADE DOWNLOADS !

Meer Fairtrade Producten in de Supermarkten !  tegen een Fairprice !

Onder steunen Fairtrade Projecten !

Hard maken voor Mensenrechten !

Uitvoering van FAIRTRADE DOWNLOADS !

Fairtrade Downloads ! zoekt mensen die mee willen doen en heeft die ook gevonden, daarom gaat Fairtrade Downloads samen werken met Discoversoon wat een netwerk is van Studenten en Meer ! ( oa verbonden aan de Unversiteit van Utrecht )

Extra van FAIRTRADE DOWNLOADS !

Bedenk dat als je Download bij Fairtrade Downloads !

Een Download is voor meer Eerlijke Handel ! Een Betere Wereld Dus !

Steun dit project
Word fan!

Fans worden maandelijks via e-mail op de hoogte van dit project gehouden.
Deel dit project:
Projectinformatie
Project initiator
mark klijsen mark klijsen
Foto's